Sadex jatkaa Great Place to Work -sertifioituna yrityksenä

100 % työntekijöistä pitää Sadexia kokonaisuudessaan hyvänä työpaikkana

Sadex gptw 2021 1080x1080
Täällä ei ole kahden portaan väkeä, vaan kaikki yhtä tärkeitä. Kaikilla tahtotila tehdä parhaansa ja palvella asiakasta - lopputuloksena tyytyväiset asiakkaat, ja tämä ruokkii motivaatiota entisestään.

Muun muassa tällaista palautetta Sadexin työntekijät antoivat yrityksen Great Place to Work -kyselyssä, joka toi Sadexille sertifikaatin jo toisena vuonna peräkkäin. Täydet 100 % työntekijöistä piti Sadexia hyvänä työpaikkana. Sataprosenttisen todeksi koettiin myös se, että Sadexilla saa olla oma itsensä, oma työpanos on tärkeä ja että ihmisiä kohdellaan tasa-arvoisesti.

Sadex on 100 % hyvä työpaikka

Katkoviivalla merkitty keskiarvo on 30 parhaan keskisuuren yrityksen vastausten keskiarvo. Great Place to Work -tutkimukseen osallistuvista yrityksistä keskimäärin 25-33 % saa sertifioinnin.

Viime keväänä Sadex valittiin kokoluokassaan Suomen 9. parhaaksi työpaikaksi. ”Sadex on perinteisten alojen harvinaisuus, sillä pitkästä aikaa rakennusalan organisaatio nousi mukaan Suomen Parhaat Työpaikat -listalle. Sadex nousikin hienosti jo ensimmäisenä tutkimusvuotenaan keskisuurten organisaatioiden listalle. Henkilöstötutkimuksessa nousi erityisesti esille Sadexin välittämisen ja ylpeyden kulttuuri. Yrityksen työntekijät kokevat heidän työpanoksensa olevan tärkeä ja uskovat vahvasti siihen, että johto vie yritystä pitkäjänteisesti eteenpäin”, Great Place to Work Finlandin toimitusjohtaja Katriina Grönqvist kommentoi.

Pitkäjänteisyyden yksi työkalu johdolle on juuri Great Place to Work -tutkimus, joka haluttiin toteuttaa heti uudelleen. "Tutkimus auttaa meitä keskittymään oikeisiin, henkilöstön esiin nostamiin asioihin ja niiden kehittämiseen. Henkilöstöä kuunnellaan läpi vuoden, mutta tutkimus kasaa teemat yhteen ja kertoo henkilöstön viihtymisestä konkreettisella tavalla", kertoo toimitusjohtaja Marko Kukkonen.

Tutustu tarkemmin Sadexin tutkimukseen