Sadex on Suomen 8. paras työpaikka keskisuurten yritysten sarjassa!

Sadex Oy on valittu keskisuurten yritysten kategoriassa Suomen 8. parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work® -instituutin Suomen Parhaat Työpaikat 2024™ -listauksessa.

Fiaefgoia

Sadex on jälleen saanut kunnian olla listattuna Suomen parhaiden työpaikkojen joukossa Great Place to Work -tutkimuksessa. Tällä kertaa sijoituimme keskisuurten yritysten sarjassa 8. sijalle. Sadex on jo neljättä vuotta sijoittunut sarjassaan kymmenen parhaan joukkoon. Tämä saavutus korostaa sitoutumistamme noudattaa Sadexin arvojarehellisyys, palvelu, laadukkuus ja yhteistyö. 

Sadexin Trust Index, joka mittaa työntekijäkokemusta, on huikeat 90 %. Tämä on huomattavasti korkeampi kuin suomalaisen työelämän keskiarvo, joka on 39 %. Tämä osoittaa syvää luottamusta yrityksen johtoon ja sen tapaan hoitaa asioita, mikä on yksi terveen yrityskulttuurin tukipilareista. Parhaat Työpaikat -sertifikaatin minimivaatimus Trust Indexille on 70 %. 

Yrityksen kehityshalu, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen meininki. Matala kynnys olla yhteydessä keneen tahansa organisaatiossa. Ongelmatilanteisiin saa tukea ja vastuullisen ratkaisun.
Poiminta Sadexin Great Place to Work -vastauksista (2024)

Great Place to Work -tutkimuksen tuloksissa korostui useita avaintekijöitä, jotka tekevät Sadexista erinomaisen työpaikan. Näihin lukeutuvat mm. vahva yhteishenki, kokemus tasa-arvosta, keskinäinen kunnioitus, ylpeys yrityksestä ja välityksen kulttuuri. Näistä aiomme pitää kiinni, sillä tyytyväiset työntekijät johtavat myös tyytyväisiin asiakkaisiin. Iso kiitos kuuluu työntekijöillemme, jotka toiminnallaan ovat auttaneet luomaan loistavan työilmapiirin ja yhteishengen.

Saavutuksemme ei kuitenkaan ole ainoastaan juhlan aihe, vaan se on myös tilaisuus oppia ja kehittyä. Tutkimuksesta saamamme tiedon pohjalta olemme tunnistaneet kehityskohteita, joita lähdemme aktiivisesti työstämään. Me Sadexilla uskomme, että jatkuva itsensä haastaminen ja parantaminen on avain menestykseen.


Hyvät mahdollisuudet kehittyä, annetaan paljon vastuuta, luotetaan työntekijöihin että työt hoituu ilman kyttäämistä. Mukavat työkaverit ja töihin on kiva tulla.
Poiminta Sadexin Great Place to Work -vastauksista (2024)

Tämä tunnustus on osoitus Sadexin sitoutumisesta luoda ylivertainen työympäristö, jossa työntekijät voivat saavuttaa parhaansa. Jatkamme työskentelyä varmistaaksemme, että Sadex ei ainoastaan säilytä asemaansa yhtenä Suomen parhaista työpaikoista, vaan myös parantaa sitä tulevaisuudessa.

Kiitämme kaikkia työntekijöitämme heidän kovasta työstään, sitoutumisestaan ja panoksestaan, jotka ovat tehneet tästä saavutuksesta mahdollisen. Yhdessä jatkamme työtämme Sadexin rakentamisessa entistäkin paremmaksi työpaikaksi!

Ketään ei tuomita. Kritiikki on aina rakentavaa johdon suunnalta. Kaikilla on halu kehittyä yksilöinä ja yhdessä.
Poiminta Sadexin Great Place to Work -vastauksista (2024)
Uskomaton yhteishenki. Apua ei tarvitse pelätä pyytää kaikki ovat heti valmiita auttamaan jos sitä tarvitset. Aito välittäminen työntekojöistä. Huiput työsuhde edut.
Poiminta Sadexin Great Place to Work -vastauksista (2024)
Erittäin positiivinen henki, avoimmuus, ihmisten kohtaaminen ja kohtelu tasa-arvoisina työntekijöiden taustoista, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Työpaikkojen hyvä yhteishenki ei ole itsestäänselvyys vaan kultaakin kalliimpi asia joka vaikuttaa kaikkien työpaikalla olevien arkeen.
Poiminta Sadexin Great Place to Work -vastauksista (2024)