Sadexille on myönnetty AA-luottoluokitus

Yrityksemme sai hiljattain AA-luottoluokituksen. Lue myös, miten Sadexilla menee yrityksenä!

Ajankohtaista AA luokitus

Rakennusalan yllä on ollut tämän vuoden aikana synkkä pilvi, kun moni alan yritys on kamppaillut konkurssien, lomautusten ja muiden hankalien asioiden kanssa.

Meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa, että Sadexin talous on poikkeuksellisen hyvässä kunnossa. Yrityksellemme on myönnetty hiljattain AA-luottoluokitus, joka tarkoittaa hyvää luottokelpoisuutta ja keskimääräistä pienempää luottoriskiä. Asiakkaana voit siis luottaa Sadexiin myös rakennusalan vaikeina aikoina.

Lisäksi Sadexille on tehty laaja-alainen taustaselvitys, ja voimme ylpeästi kertoa olevamme Luotettava Kumppani! Avoimuus ja vastuullisuus on meille erityisen tärkeää, ja pääsetkin lukemaan Luotettava Kumppani -raporttimme täältä (09/2023). Vastuuvakuutuksemme ja tapaturmavakuutuksemme ovat laajat sekä ajan tasalla, joten asiakkaana sinun ei tarvitse huolia mahdollisista vahingoista.

Lataa Sadexin Luotettava Kumppani -raportti

Olemme luotettava kumppani, ja lisäksi meiltä löytyy AA-luottoluokitus.

Asiakastyytyväisyys on ollut Sadexille alusta asti tärkeää, ja siksi työllämme on 5 vuoden asennustakuu. Mokia sattuu kaikille, ja me kannamme niistä myös vastuun. Asennustakuumme pohjautuu vahvasti yrityksemme arvoihin: rehellisyys, laadukkuus, palvelu ja yhteistyö. Haluamme olla asiakkaidemme luottamuksen arvoinen, ja käsittelemme mahdolliset reklamaatiot viipymättä.

Lue lisää takuustamme

Sadexin asennustakuu on 5 vuotta. Koska taloutemme on hyvässä kunnossa, voit turvallisin mielin luottaa takuuseen.

Asiakastyytyväisyydellä on ollut myös iso vaikutus Sadexin menestykseen. Keräämme jokaisen projektin jälkeen palautetta, ja suositteluhalukkuuden mittari NPS on meillä erinomainen 82. Tämä tarkoittaa sitä, että kahden vuoden aikana 97 % asiakkaistamme on arvioinut toimintamme hyväksi tai kiitettävän tasoiseksi.

Lue lisää NPS-mittarista ja asiakastyytyväisyydestämme

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme, jotka ovat mahdollistaneet perheyrityksen kasvun isoksi organisaatioksi ja rakennusalan työllistäjäksi. Olemme olleet Great Place to Work -tutkimuksen kokoluokassamme rakennusalan paras työpaikka jo kolme kertaa. Tyytyväiset työntekijät tarkoittavat hyvää työnjälkeä ja tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää Sadexista työpaikkana

Erittäin nopeaa ja ammattitaitoista työtä kokonaisuudessaan; tarjouksen teko, työn ajankohdan sopiminen sekä työn jälki. Suosittelen!
Juho, Tampere
Myyntineuvottelija oli palveluhenkinen ja kävi mm. katolla paikkaamassa uretaanilla vaurioituneen lumiesteen siheuttaman reiän. Asentaja oli myös seurallinen ja rännit löysivät paikkansa luontevasti!
Esa, Juankoski
Olemme tehneet Sadexin kanssa yhteistyötä useammassa kohteessa ja kaikki ovat sujuneet moitteetta. Aikataulut on saatu sovittua helposti ja työnjälki on laadukasta.
Betoco Asunnot oy, Pirkanmaa