Arvot ovat kompassimme

Sadexilta saat rehellistä palvelua laadukkaalla yhteistyöllä!

Olemme Sadexilla valinneet yhdessä, koko henkilöstön voimin, tarkkaan ja huolella neljä perusarvoa. Nämä arvot ohjaavat päivittäistä tekemistämme ja ovat avainasemassa missiomme sekä visiomme toteutumisessa. Arvomme eivät ole tyhjästä keksittyjä tai päälleliimattua pakkopullaa vaan ne pohjautuivat vahvasti jo olemassa oleviin toimintamalleihin ja arvoihin, lähtien liikkeelle jokaisen Sadexlaisen henkilökohtaisista arvioista. Näin tehtynä, uskomme arvojen sitouttavan ja lujittavan yhteistä tekemistämme entistäkin enemmän ja auttavan meitä yltämään jatkossakin hyviin tuloksiin.


Rehellisyys

Sadexlaiset toimivat rehellisesti, luotettavasti ja vastuullisesti. Se, mitä sanomme tai lupaamme, myös pitää. Uskomme, että pitkällä tähtäimellä paras tapa harjoittaa liiketoimintaa on pitää yllä hyviä välejä kaikkiin tahoihin olemalla heidän luottamuksensa arvoinen.


Palvelu

Sadexlaiset toimivat asiakaslähtöisesti ja palvelualttiisti. Jokainen henkilö meillä Sadexilla tietää tärkeytensä siinä, että asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun. Meillä se tarkoittaa esimerkiksi sitä, että asiakkaalle tarjotaan hänen tarpeidensa mukainen ratkaisu, eikä pyritä tarjoamaan yhtä ja samaa pakettia kaikille.


Laadukkuus

Sadexlaiset toimivat ammattitaitoisesti, ahkerasti ja kehittävät itseään jatkuvasti. Olemme alamme ehdottomia ammattilaisia ja ammattiylpeytemme estää tekemästä huonoa jälkeä. Meitä kaikkia kannustetaan jatkuvasti miettimään uusia parempia tapoja toimia, se pitää toimintamme tehokkaana laadusta tinkimättä.


Yhteistyö

Sadexlaiset toimivat ihmislähtöisesti, tasavertaisesti ja yhteisöllisesti. Pyrimme puhumaan toisillemme ja asiakkaillemme avoimesti ja rehellisesti ilman turhaa pokkurointia. Työskentelemme yhdessä kohti yhteistä maalia "kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta" -mentaliteetilla. Pyrimme luomaan asiakkaidemme kanssa yhteiset toimintatavat, joilla molempien toiminta paranee.

Hommat on aina sujuneet sovitusti ilman että tarvitsee perään soitella. Työt uskaltaa tilata kilpailuttamatta ja hinnat ovat asianmukaiset.
-Sami, Pirkanmaa