Oletko sinä etsimämme kattojen sankari?

Alan markkinajohtaja etsii ränniasentajaa Itä-Uusimaalle

Sadex asentajarekry parhaattyopaikat2022

Kouru- ja kattoturvatuotteiden asentaja, Itä-Uusimaa

Sadex on kotimainen yritys, joka suojaa ja turvaa suomalaisia katolta tippuvalta vedeltä ja lumelta sekä tekee katolla liikkumisen turvallisemmaksi. Toteutamme yksityis- ja yritysasiakkaiden vesikouru-, tikas- ja kattoturvatuoteurakat suunnittelusta asennukseen. Sadexilla on kymmenen toimipistettä ympäri Suomea. Teemme työtämme rehdisti ja intohimoisesti ympäri vuoden, asiakkaan turvallisuus ja tyytyväisyys edellä sekä henkilöstön hyvinvointiin panostaen.

Mitä etsimme?

Etsimme Sadexille asentajia. Emme niinkään pirskahtelevan iloisia tai mukavuudenhaluisia tyyppejä, vaan säänkestäviä kädentaitajia, jotka tykkäävät kantaa vastuun työstään itsenäisesti. Tästä työstä ovat söpöily, tarrat ja kiiltokuvat kaukana: Vastuullasi on asentaa sadevesijärjestelmiä ja kattoturvatuotteita, säässä kuin säässä. Meillä töitä nimittäin riittää ympäri vuoden ja palkkaus on alan huippua!

Haussa on nyt henkilö, jolla on aiempaa työkokemusta kädentaitoja vaativista hommista: Se voi olla asennustyö, mutta aivan hyvin voit olla mekaanikko tai vaikkapa puuseppä. Tärkeintä on, että pidät käsillä tekemisestä, työskentelet mielelläsi yksin etkä ole säiden suhteen tehty sokerista. Tärkeää on myös periksiantamaton asenne, halu oppia ja kyky sietää korkeita paikkoja - koulutamme sinut kyllä kattavasti tehtävään. Edellytämme sinulta vähintään B-ajokorttia. C-kortin suorittaminen onnistuu hienosti meillä töissä ollessa, ja kustannamme sen. Haemme ensisijaisesti asentajia, joiden asuinpaikka on itäisellä Uudellamaalla (Porvoo, Loviisa, Myrskylä, Mätsälä -akseli).

Kun teet meillä asentajana työsi hyvin ja ahkerasti, voit päästä erinomaisiin ansioihin. Ammattitaitoisen asentajan keskiansio meillä onkin 4000–7000 euron välillä. Tiesitkö muuten, että asennustavoitteisiin päässeille asentajille tarjoamme keväisin palkintomatkan etelän lämpöön?

Mitä Sadexilla pääsee tekemään?

Meillä Sadexilla asentajat ovat oikeita kädentaitajia. Asennusviikkosi koostuu monipuolisista asennustyömaista niin omakotitalojen, taloyhtiöiden kuin suurkohteiden parissa myyjiemme laatimien suunnitelmien sekä työnjohdon kanssa sovittujen aikataulujen mukaisesti.

Asennukset koostuvat muun muassa seuraavien tuoteryhmien asennuksista:

 • sadevesijärjestelmät
 • seinätikkaat ja hätäpoistumistiet
 • kattoturvatuotteet
 • parvekevedenpoisto

Pääsääntöinen työskentelyalueesi on Uusimaa ympäristökuntineen. Tukikohtanasi toimii Sadexin Vantaan toimipiste, Katriinantie 8.

Millaista on olla Sadexilla töissä?

Sadex on firmana rehti, reilu ja paikka, jossa voit ihan reilusti olla oma itsesi. Meillä ei ole 14 vuoden aikana ollut koskaan kahden kerroksen väkeä eikä Sadexilla puvuissa turhia jäykistellä! Me tykkäämme puhua asioista suoraan ja niiden oikeille nimillä, ja jättää turhat kyräilyt muille. Työntekijät viihtyvätkin meillä hyvin, ja Sadex on palkittu tänä vuonna Suomen 6. parhaana työpaikkana.

Näin Sadexilla työskentelyä kuvailee yksi tulevista asentajakollegoistasi, Tomi:

Sadexilla työskentelyssä parasta on vapaus, voit omalla tekemisellä ja aktiivisuudella vaikuttaa ansioihin tuntuvasti. Pääsee työskentelemään alan parhaassa organisaatiossa huippuammattilaisten kanssa. Ilmapiiri on rento ja välitön.

Tomi aloitti alalla asennustöissä yli 15 vuotta sitten ja työskentelee edelleen asentajana. Haluatko kuulla lisää? Voit soittaa tai laittaa viestiä suoraan hänelle ja kysyä faktoja asentajan arjesta Sadexilla numerosta 040 481 8005.

Mitä Sadex tarjoaa?

 • Alan parhaan urakkapalkkausmallin, eikä ansioillasi ole ylärajaa: Ammattitaitoisen asentajan keskiansio meillä onkin 4000–7000 euron välillä.
 • Motivoivat palkinnot tavoitteiden ylittämisestä: Järjestämme joka kevät palkintoreissun etelän lämpöön!
 • Laadukkaan asennuskaluston – työnteko sujuu mielekkäästi, kun on hyvät vehkeet Makitasta henkilönostimeen. Meillä ei näistä kitsastella!
 • Työsuhde-edut, jotka tukevat työstä palautumista: Voit hankkia työsuhdesähköpyörän ja harrastaa mieleistäsi lajia Smartum-seteleillä.
 • Lomaa myös kesäisin: pidämme kesän sesonkiaikanakin huolta porukkamme palautumisesta, ja jokaisella on mahdollisuus lomailla kolme viikkoa kiireisimpänäkin aikana – kaksi viikkoa lomaillaan talvikautena.
 • Loistavan työyhteisön – vaikka työsi onkin itsenäistä, yksin ei jätetä. Saat toisilta asentajilta tarvittaessa tukea ja neuvoja.
 • Monipuoliset uranäkymät: Sadexilla toimii asentajina aloittaneita ammattilaisia niin myyjinä, asennustyön johdossa kuin toimitusjohtajanakin. Meillä voit edetä kiinnostuksen ja taitojen mukaisiin tehtäviin.

Meillä ei tarvitse pönöttää – työnhaussakaan!

Emme tarvitse sinulta kaunista ja koristeltua hakemusta – riittää, että kerrot meille työkokemuksestasi ja siitä, miksi olisit hyvä asentajan hommassa. Voit soittaa, viestittää tai laittaa vaikka videotervehdyksen!

Voit hakea meille juuri sinulle sopivalla tavalla – katso vaihtoehtoiset tavat hakea:

 1. Jätä WhatsAppissa teksti-, ääni- tai videoviesti Henrille: puh. 040 028 4185
 2. Jätä soittopyyntö Henrille viestillä puh. 040 028 4185 tai sähköpostilla henri.saareks@sadex.fi
 3. Lähetä CV ja lyhyt hakemusviesti Henrille sähköpostilla henri.saareks@sadex.fi

Asentajan paikka on avoinna heti, ja aloittaa voit sopimuksen mukaan. Täytämme asentajan paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työpaikan osoite

Katriinantie 8, 01740 Vantaa

Palkkaus

Urakkapalkka

Työ alkaaSopimuksen mukaan
TyöaikaKokoaikatyö
Työn kestoYli 12 kuukautta
Haku päättyy

Kun sopiva työntekijä on löydetty

Lisätiedot ja hakemukset

Asennusjohtaja Henri Saareks, henri.saareks@sadex.fi, puh. 040 028 4185