Pisko-paloluukku tarjoaa tien turvaan

Turvallisin ratkaisu kerrostalon hätäpoistumistieksi

/images/hatapoistumistiet/Paloluukku-kerrostalon-pelastautuminen.jpg
Paloluukku ei rajoita parvekkeen käytettävyyttä
Parvekeluukku on turvallisin ratkaisu kerrostalon hätäpoistumistieksi

Paloluukku

Pisko-paloluukku on turvallinen ja nopea, tyyppihyväksytty turvatuote parvekkeiden hätäpoistumiseen. Se mahdollistaa turvallisen ja nopean hätäpoistumisen kaikille talon asukkaille. Paloluukun avulla pelastautuminen onnistuu tikasautoa nopeammin, kun talon asukkaat voivat pelastautua omatoimisesti parvekkeelta alemmalle parvekkeelle. Pisko-paloluukun erottaa muista markkinoilla olevista pelastautumisluukuista jämäkkä patentoitu teleskooppinen tikas, joka on vakaa kiivetä alas. Pisko-paloluukku on täysin huoltovapaa ja se kestää normaaleissa olosuhteissa koko parvekkeen käyttöiän.

Luukku on varustettu suurella ja helppokäyttöisellä käyntiaukolla, jonka aukaisu onnistuu ainoastaan omalta parvekkeelta. Pisko-paloluukku sinetöidään asentamisen yhteydessä, joka ehkäisee luukun väärinkäytöt. 

Pisko-paloluukku eroaa muista markkinoilla löytyvistä paloluukuista patentoidun tikkaan lisäksi parvekkeen käytettävyyden kannalta, koska luukun kansi nousee parvekkeen pinnasta ainoastaan 10 mm ja mahdollistaa myös kevyiden kalusteiden sijoittamisen luukun päälle. Pisko-paloluukku ei siis rajoita parvekkeen käytettävyyttä millään tavalla vaan parveke voidaan kalustaa normaalisti ja luukku kestää kävelyn.

VTT on myöntänyt Pisko-paloluukulle tyyppihyväksynnät VTT-RTH-00016-16 ja VTT-RTH-00017-16 ja se täyttää paloluokat EI 120 ja EI 60. Paloluukun valmistaa Piristeel Oy.

Materiaali

Paloluukun pinnoite on sinkittyä terästä ja yläkansi alumiinia. Luukku maaltaan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat paloluukulle erinomaisen korroosiosuojan.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa julkisivuun istuvat paloluukut, ilman lisämaksua. Pisko-paloluukun vakiovärimme ovat:

Pisko-paloluukkua saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Tikas avattuna 1900 x 450 mm