Liukutikkaat

Vaihtoehto perinteisille seinätikkaille

Liukutikkaat
Liukutikkaan asennussarja
/images/tikastuotteet/liukutikkaat_video_thumbnail.jpg

Liukutikkaat

Kestävä ja laadukas SafeGrip -liukutikas on erinomainen valinta, mikäli tavalliset seinätikkaat sijoittuvat hankalasti kulkuväylälle tai terassille, haluat estää asiattoman kiipeilyn tikkaille tai perinteiset tikkaat häiritsevät maisemaasi ikkunasta. Liukutikas toimii kuten tavallinen seinätikas, mutta sen alaosa voidaan nostaa ja lukita kahden metrin korkeuteen, ja tätä kautta saadaan lisää tilaa tikkaan alle. Mikäli sinun tarvitsee käydä katolla, liu'uta tikasrunko takaisin alas ja nouse tikapuille.

Liukutikas on sekä kätevä että turvallinen vaihtoehto, sillä sen karhennetut SafeGrip-puolat tarjoavat askellukseen jopa 100% paremman pidon normaaliin sileäpuoleiseen tikkaaseen verrattuna. Kestävät liukutikkaat valmistetaan Suomessa Piristeel Oy:n tehtaalla.

Materiaali

Kotimaiset liukutikkaat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Tikkaat pinnoitetaan laadukkaalla pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs ja pulveripolttomaalaus antavat liukutikkaille loistavan korroosiosuojan.

Väri

Sadexin laajasta vakiovärivalikoimasta löydät varmasti talon julkisivuun sopivat liukutikkaat, ilman lisämaksua. Liukutikkaat löydät valikoimastamme seuraavissa vakioväreissä:

Liukutikkaiden väri valitaan yleensä sadevesijärjestelmän värien mukaan. Tikkaiden värin valinnassa huomioidaan myös vesikaton ja ikkunoiden värit. Saat apua liukutikkaiden värien valintaan paikalliselta Sadex-myyjältäsi

Mikäli et löydä vakiovärivalikoimastamme sopivaa vaihtoehtoa, saat liukutikkaat myös erikoisväreissä lisähintaan.

Tekniset tiedot

  • Runko 1,25 mm kuumasinkittyä terästä
  • Rungon koko 25 x 45 m
  • Puolan halkaisija 25 mm
  • Käyntileveys 400 mm
Perusrunkomitat ovat 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta