Lapetikkaat

Turvaa ja vakautta lappeen suuntaiseen kulkuun katolla

Lapetikas
Lapetikas asennettuna tai tarviketoimituksena
Lapetikas kaikille katoille

Lapetikkaat

Lapetikkaamme eli kattotikkaat mahdollistavat vakaan kulun katolla. Ne ovat CE-merkittyjä ja niille on suoritettu VTT:n valvonnan alaisena hyväksytysti vaativat staattiset ja dynaamiset testit. Lapetikkaamme soveltuvat kaikkiin rakennuksiin, joissa tulee päästä liikkumaan räystäältä harjalle, savupiipulle, kattoluukuille tai muille huollettaville kohteille.

Lapetikkaita käytetään seinätikkaiden ja kattosiltojen jatkeena turvallisten kulkuyhteyksien rakentamiseen katolla sekä henkilökohtaisten turvavarusteiden kiinnitykseen. Lapetikkaat valmistaa kotimainen Piristeel Oy.

Materiaali

Lapetikkaiden osat valmistetaan kuumasinkitystä teräksestä. Tikkaat maalataan pulveripolttomaalilla. Kuumasinkitty teräs sekä pulveripolttomaalaus antavat lapetikkaille erinomaisen korroosiosuojan vaativiinkin olosuhteisiin. Lapetikasta ei ole saanut valmistaa sinkittynä vuoden 07/2013 jälkeen, koska se ei sinkittynä täytä CE-merkinnän korroosiovaatimusta.

Väri

Sadexin poikkeuksellisen laaja vakiovärivalikoima takaa talosi julkisivuun istuvat lapetikkaat, ilman lisämaksua. Lapetikkaiden väri valitaan yleensä katon värien mukaan. Lapetikkaiden vakiovärimme ovat:

Lapetikkaita saa lisähintaan myös erikoisväreillä.

Tekniset tiedot

  • Runko 1,25 mm vahvaa terästä
  • Kiinnikkeet 2,5 mm vahvaa terästä
  • Rungon koko 25 x 45 mm
  • Puolan halkaisija 25 mm
  • Käyntileveys 400 mm
  • Perusrunkomitat ovat 1,2 m, 1,8 m, 2,7 m, 3,3 m, 4,2 m

Rungot voidaan liittää toisiinsa supistuksen avulla ruuviliitoksella.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta