Ainoana Suomessa! Yksimittaiset vesikourut isoihinkin kohteisiin RT-kortin mukaisesti

Sadex 8 Tuumainen Vesikouru

Sadex on markkinoiden ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti.

Tuotevalikoimaamme lisätyn 180 mm eli 8-tuumaisen sadevesikourun ansiosta olemme ensimmäinen toimija Suomessa, joka pystyy tekemään yksimittaisen 8-tuumaisen kourun ja täyttämään RT-kortin RT 85-11020 asettamat vaatimukset oikein mitoitetusta sadevesijärjestelmästä. Yksimittaisesti asennettujen vesikourujen ehdoton etu on, että kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta. Saumaton kouru ei vuoda.

Sadexin tärkein tehtävä on suunnitella ja asentaa jokaiseen kohteeseen oikein mitoitettu ja oikean kokoinen sadevesijärjestelmä, jotta järjestelmä täyttää sille asetetun tehtävän. Aiemmin suurten vesikattojen sadevesien keräämiseksi on vesikourut jouduttu teettämään peltisepäntyönä, joka on lisännyt kustannuksia. Jatkossa uuden kourumallin ansiosta isojenkin kohteiden sadevesijärjestelmät saadaan toteutettua kustannustehokkaasti.

Sadex on neljän veljeksen perustama perheyritys, joka kehittää, myy ja asentaa laadukkaita sadevesijärjestelmiä sekä kattoturva- ja tikastuotteita. Sadex palvelee kahdeksalla eri paikkakunnalla ympäri Suomea.

 

Lisätiedot ja yhteydenotot:
Ville Kukkonen 
puh. 040 379 4009
ville.kukkonen@sadex.fi