Likaahylkivä sadevesikouru – Supraflow

Markkinoiden paras ränni

/images/sadevesijarjestelmat/Sadex-supraflow-ranni.jpg
Supraflown teflonmainen pinta estää rännin likaantumisen ja raidoittumisen
Supraflow-sadevesikouru pysyy puhtaana vuodesta toiseen

Supraflow-sadevesijärjestelmä

Supraflow-ränni pysyy puhtaana paremmin kuin mikään muu markkinoilta löytyvä vesikouru. Supraflow on valinta vaativaan ja erityisen huoltovapaaseen makuun.

 • Ennennäkemätön Supraflow-pinnoite ja Waterstop-muotoilu vesikourun etureunassa estävät kourun likaantumisen ja raidoittumisen.
 • Huippuluokan kestävyys sekä silmiä hivelevä silkkinen ulkonäkö yhdistettynä yhteen tuotteeseen. 
 • Vesikourun puolipyöreä muotoilu mahdollistaa tehokkaan virtauksen sadevesille estäen samalla roskien patoutumisen.
 • Supraflow-sadevesijärjestelmällä aidosti kattava ja pitkä 50 vuoden tekninen takuu sekä 25 vuoden pinnoitetakuu. 

Supraflow on 100 % Suomessa valmistettu ja se on ekologinen valinta sillä se on 100 % kierrätettävää materiaalia. Supraflown valmistaa kotimainen Piristeel Oy.

  Materiaali

  Supraflow-sadevesijärjestelmä valmistetaan kotimaisesta Supraflow-pinnoitetusta teräksestä, teräsyhtiö SSAB:n suomalaisilla tehtailla. Pinnoitteen sisältämä fluori tekee Supraflowsta likaa hylkivän ja se on pinnaltaan myös haalistumaton. Supraflow kuuluukin parhaaseen RUV-luokkaan. Supraflowssa sinkityksen vahvuus on 27,3 % vahvempi kuin missään muussa teräksisessä maalipinnoitetussa sadevesijärjestelmässä. Tämä takaa järjestelmälle markkinoiden parhaan korroosiosuojan.

  Väri

  Supraflowta on saatavilla matta metalli grafiittina (RR 41 matta). Matta metalli grafiitti soveltuu hyvin kohteisiin, joissa on tummat tai sinkityt katon sävyt tai julkisivutehosteet. Erityisen hyvin sävy sopii RR23 (tummanharmaa), RR33 (musta) tai RR41 (tumma hopea) sävyisiin kohteisiin.

  Tekniset tiedot

  Supraflow-vesikourua on saatavilla kahdessa eri koossa:

  • P150 mm (6-tuumainen)
  • P125 mm (5-tuumainen, siro)