Markkinoiden parhaat vedenpoisto- ja kattoturvaratkaisut

Tarjoamme markkinoiden laajimman tuotevalikoiman sekä parhaista parhaimmat tuotteet

Rannit Kattoturvatuotteet Asennettuna

Me Sadexilla ajattelemme, että markkina ovat täynnä laadukkaita tuotteita. Emme olekaan sitoneet käsiämme yhteen toimittajaan tai omaan tehtaaseen ja tuoterepertuaariin, vaan pystymme poimimaan aina markkinoiden parhaat tuotteet ja toteuttamaan ensiluokkaiset ratkaisut asiakkaan tarpeiden mukaan. Sen lisäksi, että meillä on käytössämme parhaista parhaimmat tuotteet, meillä on myös markkinoiden laajin tuotevalikoima. 

Suhtaudumme tekemiseemme intohimoisesti ja hyödyntämällä useampaa tavarantoimittajaa, pystymme keskittymään siihen, missä erotumme eduksemme, olemaan palveleva ja rehellinen asiantuntijayritys, joka toteuttaa markkinoiden parhaat vedenpoisto- ja kattoturvaratkaisut, kohteeseen kuin kohteeseen, asiakkaalle kuin asiakkaalle. 

Useiden tavarantoimittajien käyttämisestä huolimatta olemme kokeneet tärkeäksi tehdä tiivistä yhteistyötä alamme johtavan sadevesijärjestelmien, kattoturva- ja tikastuotteiden valmistajan Piristeel Oy:n kanssa. Heillä on tarpeitamme vastaava riittävä kapasiteetti, korkea laatu sekä laaja tuotevalikoima. He myös kuuntelevat meitä ja kehittävät tarvittaessa tuotteita toiveidemme mukaisesti. Näin emme ole pelkästään sidottuna siihen, mitä tehtaat sattuvat tuottamaan, vaan pystymme aktiivisesti itsekin kehittämään markkinaa ja sillä tarjottavia tuotteita. Olemme myös kehittäneet itse esimerkiksi parvekevedenpoistotuotteemme, jotka auttavat asiakkaitamme saamaan kustannustehokkaat ja laadukkaat vedenpoistoratkaisut parvekkeille.

Sadex on rakentajien ja remontoijien asiantunteva kumppani – me tehdään niin kuin itselle tehtäisiin.