Sadexille Great Place to Work -sertifikaatti neljättä vuotta putkeen!

Kulttuurissamme korostuu tasa-arvoisuus, luottamus ja mahdollisuus olla oma itsensä

Noste gptw 2023

Voimme ylpeinä ilmoittaa, että Sadexille on myönnetty Great Place to Work -sertifikaatti jo neljättä vuotta peräkkäin. Tämä tunnustus heijastaa sitoutumistamme erinomaiseen työympäristöön ja työntekijöidemme hyvinvointiin.

Sadexin kulttuurissa korostuu vahvasti tasa-arvoisuus, mahdollisuus olla oma itsensä sekä positiivinen ilmapiiri. Työntekijöidemme avoimet kommentit kertovat, mikä tekee Sadexista erityisen hyvän työpaikan:

  1. Poikkeuksellisen hyvä henki talossa: Porukkamme kokee, että töihin on mukava tulla, ja työporukan kanssa on kiva viettää aikaa vapaa-ajallakin. Ei ole kuppikuntia, vaan kaikki ovat samalla viivalla.
  2. Kulttuuri ja avoimuus henkilöstön kesken: Meillä ei ole ison korporaation rakenteita, vaan meillä työntekijät ovat numeroiden sijaan yksilöitä.
  3. Työ ei vaikuta henkilökohtaiseen elämään: Meillä ollaan tyytyväisiä siihen, että työtä ja henkilökohtaista elämää on helppo sovittaa yhteen, kunhan tulokset pysyvät hyvinä.
  4. Kehitysmahdollisuudet ja vastuunanto: Porukkamme kokee, että heillä on hyvät mahdollisuudet kehittyä, he saavat paljon vastuuta ja luottamus on kohdillaan.
  5. Tasa-arvoisuus työtehtävästä riippumatta: Vastauksissa korostui tasa-arvoisuuden tunne ja se, että päätökset tehdään kaikkien eduksi - yhteisten arvojemme kautta.

Sadexin työntekijöiden ääni kertoo vahvasta yhteishengestä, avoimuudesta ja arvojen ohjaamasta toiminnasta. Tämä neljäs peräkkäinen Great Place to Work -sertifikaatti vahvistaa sitoutumistamme jatkossakin tarjota työntekijöillemme parhaan mahdollisen työympäristön. Lue avoimia kommentteja työntekijöiltämme alta!

Tutustu tarkemmin Sadexin tutkimukseen

Meillä on ihan poikkeuksellisen hyvä henki talossa. Kun menee mihin tahansa toimipisteeseen, ei ole kyräilyä eikä kahden kerroksen väkeä, vaan aina otetaan vastaan hyvin. Töihin on mukava tulla, ja porukan kanssa on kiva viettää aikaa vapaa-ajallakin. Ei ole kuppikuntia, ja tuntuu, että eri paikkakunnalla olevien tyyppien kanssa ollaan kaikki silti lähellä - kiitos yhteisten whatsapp-kanavien ja säännöllisten kokoontumisien. Täällä kukaan ei ole toista tärkeämpi tai ylevämpi, vaan kaikki ovat samalla viivalla. Päätöksiä tehdään vahvasti arvopohjaan nojaten, ja se on reilua kaikille.
Yrityksessä tehdään töitä tosissaan ja täysillä, kuitenkin rennolla otteella ja vaikka organisaatio on iso varsinkin Pirkanmaan yksikkö tuntuu ja toimii pienen perheyrityksen tavoin. Ei ole liian jäykkää byrokratiaa ja koneistoa. Työntekijät eivät ole pelkkiä numeroita vaan ihmisä ja yksilöitä.
Yrityksen kehityshalu, vastuunkanto ja yhdessä tekemisen meininki. Matala kynnys olla yhteydessä keneen tahansa organisaatiossa. Ongelmatilanteisiin saa tukea ja vastuullisen ratkaisun.
Hyvät mahdollisuudet kehittyä, annetaan paljon vastuuta, luotetaan työntekijöihin että työt hoituu ilman kyttäämistä. Mukavat työkaverit ja töihin on kiva tulla.
Työntekijän henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen kiinnitetään huomiota ja häntä pyritään tukemaan jos "väsymistä" ilmenee. Eli työntekijöitä ei käytetä loppuun ja vaihdeta uuteen.