Tiedote: Markkinajohtajaksi tähtäävä Sadex laajenee Ouluun

Sadevesijärjestelmiä, talotikkaita ja kattoturvatuotteita toimittavalla Sadexilla on tekemisen nälkä.

Markkinajohtajaksi Tahtaava Sadex Laajenee Ouluun

Neljän veljeksen toimesta, kymmen vuotta sitten perustettu Sadex ei turhaan kainostele. Yritys tähtää alansa markkinajohtajaksi, koska uskoo voivansa tarjota parempaa, mitä alalla totuttu näkemään ja saamaan. Perustajaveljesten intohimoinen tekeminen on Sadexin tunnusmerkki, joka on levinnyt kaikkiin Sadexlaisiin.

 ”Me Sadexilla peräänkuulutamme rakentamisen laatua ja toimintatapoja, jotka palvelevat tämän alan lisäksi ennen kaikkea asiakasta”, toteaa Sadexin toimitusjohtaja Marko Kukkonen.

Vuositasolla yli 5500 urakkaa tekevä Sadex tarjoaa jo nyt esimerkiksi markkinoiden laajimman tuotevalikoiman ja kertoo erityiseksi kilpailuvaltikseen korkean asiakastyytyväisyyden sekä motivoituneen ja hyvinvoivan henkilöstön. Yritys on lisäksi kehittänyt useita omia tuoteparannuksia, kuten syöksytorveen asennettavan äänenvaimentimen. Markkinajohtajan asemasta Sadex ei ole kuitenkaan kiinnostunut hinnalla millä hyvänsä.

”Sen täytyy tulla arvojemme ohjaamana, ei asiakkaan kustannuksella tai henkilöstömme selkänahasta”, täydentää Marko.

Sadex työllistää tällä hetkellä jo yli 70 henkilöä ympäri Suomen. Nyt avattavan Oulun ja päätoimipaikkansa Pirkkalan lisäksi Sadex toimii Suomessa kuudella eri paikkakunnalla: Ylivieskassa, Vantaalla, Turussa, Jyväskylässä, Porissa ja Varkaudessa. Vuonna 2017 yritys avasi toimipisteen myös Ruotsiin, Tukholmaan.

”Oulun suhteen olemme tehneet markkinatiedustelua jo jonkun aikaa, ja vuosi sitten perustimme sinne myyntiyksikön. Tulokset vakuuttivat meidät ja nyt on tullut aika avata myös Ouluun virallinen Sadex-toimipiste”, kertoo Marko.

Tammikuusta alkaen Sadex palvelee Oulun ja sen ympäryskuntien rakentajia ja remontoijia kaikissa sadevedenpoisto- ja kattoturva-asioissa.   

”Me vastaamme niin isoista kuin pienistäkin urakoista avaimet käteen -periaatteella suunnittelusta asennukseen. Meillä Sadexilla tunnusmerkkinä on, että me tehdään niin kuin tekisimme itsellemme”, päättää Marko.