Sadevesijärjestelmä osana talon designia

Talo Haltiatar – Porin asuntomessutalo 2018

/images/referenssit/Rouhikko.jpg
Asuntomessutalo Talo Haltiatar

Kotimainen sadevesijärjestelmä sointuu julkisivuun ja kestää pitkään

Tuomas Rouhikon kuusihenkinen perhe rakentaa uutta kotia Porin asuntomessualueelle. Sadex Oy on toimittanut kotiin Supraflow-sadevesijärjestelmän sekä tarvittavat kattoturvatuotteet ja tikkaat. Tuomas on erityisen tyytyväinen Sadexin tuotteiden designiin, pitkäkestoisuuteen ja kotimaisuuteen.

Tuomaksen perhe toivoi uuteen kotiinsa paljon puupintaa. Uuden kodin ekologinen seinärakenne onkin kokonaan puuta. Perheelle oli tärkeää, että myös sadevesijärjestelmä sointuisi talon julkisivuun.

– Odotamme perheen kanssa innolla, että pääsemme loppukesästä muuttamaan uuteen kotiin, Tuomas sanoo.

Suosittelisin ehdottomasti Sadexia etenkin tuotteen designin, kestävyyden ja kotimaisuuden vuoksi.
– Tuomas Rouhikko

Viestintä projektin etenemisestä oli selkeää

– Kävimme keskusteluja muidenkin toimittajien kanssa. Sadexin tuotteiden ulkonäkö tuntui sopivan parhaiten tähän kohteeseen. Lisäksi tuotteiden kotimaisuus on ollut meille avaintekijä monessa kohteeseen hankitussa asiassa. Sadevesijärjestelmän pitkä takuu tuo meille ajatuksen, että tuote on pitkäkestoinen ja luotettava, Tuomas kertoo.

Sadexin tuotteiden asennus oli Tuomaksen mukaan ammattitaitoista ja kävi nopeasti. Lisäksi lopputulos vastasi odotuksia, ja kokonaisuuteen sopivasta ulkoasusta huokuu laatu. Myös yksityiskohdat on toteutettu huolellisesti.

– Sadexilta tuli hyvin simppelisti sellainen kokonaistarpeen määrittely. Saimme helposti pöydälle paperin, josta kävi ilmi mitä me tarvitsemme, mitä se maksaa ja millainen aika asennukseen on varattava, Tuomas mainitsee.

Parhaiten mieleen jäi yhteistyön helppous

Tuomaksen mukaan yhteistyöstä Sadexin kanssa on jäänyt erityisen positiivisesti mieleen helppous. Asiat ovat hoituneet niin kuin on sovittu. Lopputulos ei ole aivan tavallisen sadevesikourun näköinen, vaan harkittu osa rakennuskokonaisuutta.

– Suosittelisin ehdottomasti Sadexia etenkin tuotteen designin, kestävyyden ja kotimaisuuden vuoksi. Mielestäni rakentamisessa pitäisi jaksaa miettiä myös sitä, mitä rakennuksille tapahtuu oman eliniän jälkeenkin, ja koettaa löytää materiaalit sen mukaan, Tuomas miettii.

Lue asiakastarina: Uusi sadevesijärjestelmä sointuu saumattomasti perinnetalon ulkonäköön
Lue artikkeli: Miten valita sopivat rännit ja sadevesikourut? Tärkeimmät vinkit kootusti!
KOHTEEN 3 TÄRKEINTÄ POINTTIA
  • Supraflow osana talon designia
  • Kotimaisuus
  • Helppo ja sujuva yhteistyö
Kohdetyyppi: Omakotitalot
Lisätietoja projektista:
Jani Passilahti
Jani Passilahti
040 751 8521
jani.passilahti [a] sadex.fi