Naantalin asuntomessukohteelle sadevesijärjestelmät ovat tärkeä esteettinen elementti

Naantalin asuntomessut 2022

/images/referenssit/naantalin-asuntomessut-video-thumbnail.png
Sadex tyytyväiset asiakkaat
Naantalin asuntomessualue
Sadex sadevesijärjestelmä omakotitalossa
Sadex seinätikkaat ja sadevesijärjestelmä istuvat talon julkisivuun
Lähikuva SafeGrip-tikkaiden pinnasta

Huoliteltu sadevesijärjestelmä ja seinätikkaat kehystävät asuntomessukohteen julkisivua

Rakennuttajapariskunta Emmi ja Sami tunnetaan erityisesti Betoniviidakko -nimisestä Instagram-tilistä, jonka sisältö kertoo mielenkiintoisesta elämänvaiheesta; pariskunta rakentaa omaa kivitaloa Naantalin asuntomessuille. 

Balin matkoista ja elämäntyylistä inspiraatiota saaneessa talossa jokainen yksityiskohta on mietitty ja merkityksellinen - niin myös rännit ja seinätikkaat, jotka pariskunta päätyi hankkimaan Sadexilta.

- Muutama vuosi sitten tulimme käymään Naantalin asuntomessualueella ja ihastuimme välittömästi alueeseen ja ympäröivään luontoon. Ryhdyimme koko talonrakennusprojektiin täysin fiilispohjalta; tiesimme, että tulemme rakentamaan tänne, jos se on suinkin mahdollista. Pääsemme muuttamaan uuteen kotiin elokuussa asuntomessujen jälkeen, joten olo on aika malttamaton, Emmi kuvailee rakennusprojektin alkumetrejä.

Monipuolisista värivaihtoehdoista jokainen löytää oman suosikkinsa

Talon rakentaminen on vaativa projekti, jonka onnistumisessa luotettavat kumppanit ovat avainasemassa. Emmille ja Samille oli tärkeää, että rakennuksen yksityiskohdat sadejärjestelmiä ja tikkaita myöten toimivat laadukkaasti ja istuvat samalla esteettiseen kokonaisuuteen. Sadex vakuutti pariskunnan kattavalla tuotevalikoimallaan, josta asiantuntijat tunnistivat nopeasti taloon sopivat ratkaisut.

- Rakennusprojektin alussa kartoitimme eri vaihtoehtoja kattoturvatuotteille sekä sadevesijärjestelmille. Vieraillessamme Sadexin toimipisteellä Raisiossa vaikutuimme erityisesti värivaihtoehtojen määrästä. Kävi ilmi, että tarpeen vaatiessa he toteuttavat myös kustomoidut värit asiakkailleen. Sadexin ammattilaisten avulla löysimme juuri meidän taloomme sopivat mustat tuotteet. Talomme muoto on yksinkertainen, mutta rakennus sisältää joitakin erityispiirteitä, joissa asiantuntijan apu on mielettömän tärkeää, Emmi ja Sami kertovat.

Apunamme meillä on ollut loistava yhteyshenkilö, joka on pitänyt meihin yhteyttä ja joustanut tarpeissamme koko projektin ajan.
Emmi Pärni, Naantali

Luotettava ja mutkaton palvelu kerää kiitosta

Pariskunta kerkesi pohtia jopa muutamia erilaisia värivaihtoehtoja, ennen kuin lopullinen päätös mustasta väristä tehtiin. Suunnittelussa sekä tuotteiden valinnassa tukena olivat jatkuvasti Sadexin asiantuntijat, jotka pitivät huolta myös sovituista aikatauluista sekä tuotteiden tilauksista.

- Alusta asti Sadex pystyi tarjoamaan meille hyvää palvelua kilpailukykyisellä hinnalla. Apunamme meillä on ollut loistava yhteyshenkilö, joka on pitänyt meihin yhteyttä ja joustanut tarpeissamme koko projektin ajan. Pohdimme erilaisia harmaan sävyjä, mutta lopulta päädyimme mustaan väriin, joka antaa kauniit kehykset kivitalolle. Sadevesijärjestelmät ovat todella suuri osa talon julkisivua ja kokonaisuutta”, Emmi toteaa.

Lue myös: Miten valita sopivat rännit ja sadevesikourut?

Samin mukaan sadevesijärjestelmien asennus hoidettiin ammattitaidolla, minkä ansiosta pariskunta pystyi keskittymään muihin juokseviin asioihin rakennusprojektin aikana. Asiantuntevan kumppanin toimintaan oli helppoa luottaa projektin alusta loppuun asti.

- Eräänä päivänä saavuimme tontille ja huomasimme, että rännit olivatkin jo paikallaan. Tämä tietysti kertoo siitä, että asennus sujui meidän kannaltamme oikein mukavasti ja helposti. Lopputulos on parempi, mitä uskalsimme edes odottaa. Voin suositella Sadexia myös muille, sillä heillä on vahva asiantuntemus sadevesijärjestelmien suunnittelusta ja asentamisesta kohteesta riippumatta, kiittelee Sami.

Lue seuraavaksi: Uuden talon sadevesijärjestelmän suunnittelu ajoissa pelastaa pihasi ja kattosi sadevedeltä
Lue seuraavaksi: Sadevesijärjestelmä osana talon designia
MISSÄ SADEX ONNISTUI
  • Kivitaloa kehystävä ja esteettinen ratkaisu
  • Kattava tuote -ja värivalikoima
  • Asiantunteva myyjä oli apuna projektin alusta loppuun asti
Kohdetyyppi: Omakotitalot
Lisätietoja projektista
Annika Niemela
Annika Niemelä
puh. 041 319 0493
annika.niemela [a] sadex.fi