Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Valitsemalla Sadexin kotisi on suojassa. Meillä on markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima, joten voit olla varma, että saat kohteeseesi aina ja varmasti oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän. Ajamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta, saumaton kouru ei vuoda. 

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Pahimmillaan puutteellinen tai toimimaton sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. 

Sadex on markkinoiden ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti. 

Mistä tunnistaa laadukkaan sadevesijärjestelmän?

Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii oikean mitoituksen, markkinoiden parhaimman materiaalin, teräksen, sekä ammattitaitoisen asentajan. Mikään näistä ei yksistään riitä, vaan kaikki yhdessä muodostavat kestävän, toimivan ja kauniin järjestelmän tarjoten parasta suojaa talollesi. Lue lisää rännien usein kysytyistä kysymyksistä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta