Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Pahimmillaan puutteellinen tai toimimaton sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein asennettuna ja huollettuna Sadex-sadevesijärjestelmä johtaa sade- ja sulamisvedet tehokkaasti ja hallitusti sadevesien viemäröintijärjestelmään.

Sadex-sadevesijärjestelmät kestävät aikaa ja vaihtelevia olosuhteita laadukkaan pinnoitteen ja ensiluokkaisen materiaalin, teräksen ansiosta. Sadevesijärjestelmämme kruunaa talosi ulkokuoren, kun tuotteet ovat mitoitettu ja sijoiteltu oikein, asennettu ammattitaidolla ja värit on valittu taloon sopiviksi.

Mistä tunnistaa laadukkaan sadevesijärjestelmän?

Sadevesijärjestelmään kohdistuu kovia rasituksia ja sadevesikourujen tulee kestää rikkoutumatta suurtenkin äkillisten painojen aiheuttama rasitus. Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii markkinoiden parhaimman materiaalin, teräksen, ja ammattitaitoisen asentajan. Pelkkä materiaali tai asentaja ei yksistään riitä, vaan molemmat yhdessä muodostavat kestävän, toimivan ja kauniin järjestelmän tarjoten parasta suojaa talollesi.

Teräksestä valmistettu sadevesijärjestelmä on varma valinta, kun otetaan huomioon järjestelmän kokonaiskestävyys, pinnoitteen laatu ja vaativat Pohjolan olosuhteet. Nykyaikaiset pinnoitetut materiaalit kestävät huollettuina ruostumatta ihmiselon ajan. Tärkeää on, että materiaali kestää myös muita ulkoisia rasituksia kuin vain sadevettä. Kouruihin ehkä nojataan tikkailla, ränniputkia kolautellaan ja kourut sekä alastulot keräävät talvisin lunta ja jäätä. Tällöin teräs tuo parhaat ominaisuutensa esille verrattuna esimerkiksi heikompaan alumiiniin.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta