Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Meiltä löydät markkinoiden laajimman sadevesikouruvalikoiman. Olemme lisäksi markkinoiden ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti. Tämä takaa sinulle, että saat meiltä varmasti oikein mitoitetun sadevesijärjestelmän, joka pitää kotisi suojassa sadevesiltä. Ja voit olla varma ettet tee virhettä ja tule ostaneeksi alimitoitettua järjestelmää.  

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. 

Me kartoitamme ja suunnittelemme kotiisi toimivan, tyylikkään ja juuri oikean kokoisen sadevesijärjestelmän, ja asennamme sen viimeisen päällä.

Mistä tunnistaa laadukkaan sadevesijärjestelmän?

Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii oikean mitoituksen, markkinoiden parhaimman materiaalin, teräksen, sekä ammattitaitoisen asentajan. Mikään näistä ei yksistään riitä, vaan kaikki yhdessä muodostavat kestävän, toimivan ja kauniin järjestelmän tarjoten parasta suojaa talollesi. Lue lisää rännien usein kysytyistä kysymyksistä.

Ajamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta, saumaton kouru ei vuoda. 

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta