Laadukkaat sadevesijärjestelmät Sadexilta

Paras yhdistelmä kestävyyttä, asumismukavuutta ja huolettomuutta

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Pahimmillaan puutteellinen tai toimimaton sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein asennettuna ja huollettuna Sadex-sadevesijärjestelmä johtaa sade- ja sulamisvedet  tehokkaasti ja hallitusti sadevesien viemäröintijärjestelmään.

Sadex-sadevesijärjestelmät kestävät aikaa ja vaihtelevia olosuhteita laadukkaan pinnoitteen ja ensiluokkaisen materiaalin, teräksen ansiosta. Sadevesijärjestelmämme kruunaa talosi ulkokuoren, kun tuotteet ovat mitoitettu ja sijoiteltu oikein, asennettu ammattitaidolla ja värit on valittu taloon sopiviksi.

Valikoimastamme löydät kolme eri sadevesijärjestelmä vaihtoehto: PuolipyöreäKantikas tai Supraflow. Puolipyöreä ja Supraflow -järjestelmät koostuvat puolipyöreästä kourusta ja pyöreistä syöksyistä, kun taas kantikas muodostuu tasapohjaisesta vaakakourusta ja kulmikkaista syöksyistä. Kantikas vaakakouru voidaan yhdistää myös pyöreään syöksyyn – makusi mukaan.

Mistä tunnistaa laadukkaan sadevesijärjestelmän?

Sadevesijärjestelmään kohdistuu kovia rasituksia ja sadevesikourujen tulee kestää rikkoutumatta suurtenkin äkillisten painojen aiheuttama rasitus. Kestävä ja laadukas sadevesijärjestelmä vaatii markkinoiden parhaimman materiaalin, teräksen, ja ammattitaitoisen asentajan. Pelkkä materiaali tai asentaja ei yksistään riitä, vaan molemmat yhdessä muodostavat kestävän, toimivan ja kauniin järjestelmän. Laadukas sadevesijärjestelmä on myös hiljainen –tippuvan veden ääni ei kantaudu taloon häiritsevästi. Sadex-sadevesijärjestelmä tarjoaa sinulle kaiken tämän.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta