Sadex | Sadevesijärjestelmät

Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Kiinteistönsä sadevesijärjestelmän tilanteesta kannattaakin olla varma, sillä pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein mitoitettu ja asennettu sadevesijärjestelmä takaa, että kotisi on suojassa sadevesiltä ja voit nauttia sadepäivistä huoletta. 

  • Meiltä saat talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun sadevesijärjestelmän, koska käytössämme on markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima
  • Asennamme rännit määrämittaisena ja viiden vuoden asennustakuulla
  • Olemme markkinoiden ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti
  • Me tehdään niin kuin itselle tehtäisiin
Mitoitamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta, saumaton kouru ei vuoda.

Silence – markkinoiden hiljaisin sadevesijärjestelmä

Uutuus vain Sadexilta! Vaimenna syöksytorvesta kantautuva sadeveden tiputusääni niin nukut paremmin. Asennamme sadevesijärjestelmämme, kantikasta mallia lukuun ottamatta, Silence-vaimentimella, joka hiljentää sateesta johtuvat tiputusäänet, jotka syntyvät, kun sadevesi tippuu tipoittain sadevesikourusta syöksytorveen. Moni tunnistaa, piinaavanakin koetun, äänen käydessään esimerkiksi nukkumaan. Silencen ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi – asumismukavuutta vailla vertaa! Silence on saatavilla Pyöreään tai Supraflow sadevesijärjestelmään.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta