Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Meiltä saat täsmälleen talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetut rännit. Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Kiinteistönsä sadevesijärjestelmän tilanteesta kannattaakin olla varma, sillä pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein mitoitettu ja asennettu sadevesijärjestelmä takaa, että kotisi on suojassa sadevesiltä ja voit nauttia sadepäivistä huoletta. 

 • Markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima – talosi tarpeiden ja mittojen mukaan
 • Markkinoiden hiljaisimmat rännit yleisimmissä väreissä
 • Vastaamme työn jäljestä - jopa 5 vuoden asennustakuu
 • Olemme ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti
 • Me tehdään niin kuin itselle tehtäisiin
  Koko homma hoitui erinomaisen nopeasti ja rännit on asennettu hienosti. Kiitos! Enää ei ole stressiä sateesta.
  – Satu Ylinen

  Vain Sadexilta: patentoitu Silence-äänenvaimennin hiljentää vesikourut

  Vaimenna syöksytorvesta kantautuva sadeveden tiputusääni Silence-vaimentimella, niin nukut paremmin. Silence hiljentää sateesta johtuvat tiputusäänet, jotka syntyvät, kun sadevesi tippuu tipoittain sadevesikourusta syöksytorveen. Moni tunnistaa, piinaavanakin koetun, äänen käydessään esimerkiksi nukkumaan. Silencen ansiosta sadeveden tiputusäänet eivät enää kantaudu taloon häiritsevästi – asumismukavuutta vailla vertaa! Silence on saatavilla Pyöreään sadevesijärjestelmään.

  Mitoitamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta, saumaton kouru ei vuoda.

  Pyydä asennustarjous

  Osta verkkokaupasta