Markkinoiden laajin vesikouruvalikoima Sadexilta

Oikein mitoitetut sadevesijärjestelmät kaikkiin rakennuksiin

Sadevesijärjestelmät

Meiltä saat talosi tarpeiden ja mittojen mukaan asennetun sadevesijärjestelmän, koska käytössämme on markkinoiden laajin sadevesikouruvalikoima. Olemme lisäksi markkinoiden ainoa sadevesijärjestelmätoimittaja, joka pystyy vastaamaan yksimittaisista vesikouruista isoissakin kohteissa RT-kortin mukaisesti. 

Sadevesijärjestelmällä on tärkeä tehtävä johtaa katolle kertyvä vesi pois rakennuksen vierustalta, perusteista ja kulkuväyliltä. Pahimmillaan alimitoitettu tai muutoin puutteellinen sadevesijärjestelmä voi tarkoittaa veden pääsemistä rakenteisiin ja siitä seuraavia moninaisia kosteusvaurioita ja -haittoja. Oikein mitoitettu sadevesijärjestelmä takaa, että kotisi on suojassa sadevesiltä ja voit nauttia sadepäivistä huoletta.

Mitoitamme sadevesikourut asennuskohteessa määrämittaan rakennuksen räystäiden mukaan. Yksimittaisesti asennetuissa kouruissa vältytään ylimääräisiltä vuotavilta liitoksilta, saumaton kouru ei vuoda.

Älä tee virhettä rännien hankinnassa

Saattaa kuulostaa itsestäänselvyydeltä, ettei omakotitaloon sekä katokseen, saati sitten leikkimökkiin, kannata ostaa samankokoisia rännejä. Todellisuudessa kuitenkin moni hankkii ja on hankkinut tietämättään alimitoitetun sadevesijärjestelmän. Syynä on lähtökohtaisesti houkutus säästää rakennus- tai remonttiaikana niin sanotusti väärässä paikassa, mutta alimitoitetut sadevesijärjestelmät eivät kuitenkaan johdu pelkästään säästösyistä. Markkinoilla on edelleen toimittajia, jotka eivät kanna vastuutaan oikean kokoisen järjestelmän suunnittelusta ja asentamisesta. Nämä toimittajat tarjoavat yhtä kourukokoa kaikkiin kohteisiin. Todellisuudessa kourun koko tulee laskea ja mitoittaa aina kohteen mukaan, jotta ongelmilta vältytään. RT-kortisto, joka ohjaa rakentamista myös sadevesijärjestelmissä, tarjoaa selkeät mitoitusohjeet sadevesijärjestelmien rakentamiseen. 

Me kartoitamme ja suunnittelemme kotiisi toimivan, tyylikkään ja juuri oikean kokoisen sadevesijärjestelmän ja asennamme sen viimeisen päällä.

Pyydä asennustarjous

Osta verkkokaupasta