Pisko-tuotteet ovat varma valinta, kun laadulla on väliä – miksi valita kotimaiset Pisko-kattotuotteet?

Lue, miksi Pisko-tuotteet erottuvat edukseen, kun hakusessa on Suomen säätä ja aikaa kestävät ratkaisut!

Pisko tuotteet blogi nosto

Kun puhutaan laadukkaista kattoturvatuotteista ja sadevesijärjestelmistä, Pisko-tuotteet ovat ykkösluokkaa. Me Sadexilla olemme luottaneet Piskon tuotteisiin toimintamme alusta alkaen, ja vuosien varrella olemme asentaneet niitä tuhansille tyytyväisille asiakkaille.

Pisko on kotimaisen Piristeel Oy:n valmistama tuotemerkki, jonka tuotanto on Piristeelin omalla Kauhavan tehtaalla. Piristeel tunnetaan Suomen johtavana sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistajana.

Miksi valitsemme Pisko-tuotteet?

Me Sadexilla vakuutuimme Piskosta jo silloin, kun vierailimme ensi kertaa Piristeelin tehtaalla paikan päällä. Näimme omin silmin, että tuotteiden valmistuksessa tärkeintä on turvallisuus, laatu ja sopivuus suomalaiseen rakennuskantaan ja eri kattotyypeille.

Mikä tärkeintä, Piskolla on tekemisen meininkiä ja intoa kehittää uusia tuotteita ja ratkaisuja. Näin ollen tuotteet eivät vain täytä vaatimuksia, vaan monin paikoin ylittävät ne.

Yhteistyössä olemme kehittäneet Piskon tuotteita vuosien varrella. Meillä Sadexilla on näkemystä ja kokemusta tuotteiden asentamisesta, ja yhdessä toteutamme entistä toimivimpia tuotteita.

Tämän vuoksi Pisko-tuotteet ovat erinomainen valinta

 • Suunnittelu, valmistus ja maalaus Suomessa Piristeel Oy:n Kauhavan tehtaalla.
 • Turvallisuus on tärkein asia tuotesuunnittelussa – yhdessä käyttäjäystävällisyyden kanssa.
 • Ensiluokkaiset materiaalit, jotka on käsitelty kestämään Suomen sääolosuhteita.
 • Vakiovärien ohella laaja valikoima erikoisvärejä.
 • Selkeät asennusohjeet, joiden avulla tuotteet voi asentaa turvallisesti.
 • Pitkät takuut: pinnoitetakuu jopa 25 vuotta ja tekninen takuu tuotteille jopa 50 vuotta.
 • Lukuisia patentoituja ja innovatiivisia tuotteita, joita ei muualta saa (Pisko SafeLine, Pisko MultiFast, Pisko UniSeam, Pisko SafeGrip, Supraflow ja Rainway).

Piskolla on ratkaisuja kaikille katoille

Etsitpä ratkaisuja omakotitaloon, taloyhtiöön tai suurempaan kiinteistöön, löydät Pisko-tuotteista kaiken, mitä tarvitset sadevesien ohjaukseen ja kattoturvaan.

Pisko-tikkaat

SafeGrip-seinätikas on testatusti markkinoiden turvallisin.  Patentoidussa tikkaassa on karhennettu puola, joka on testattu 100 % turvallisemmaksi kuin tavallinen sileäpuolainen tikas.

Lue myös: Talotikkaat – pikaopas turvalliseen askellukseen katolle

Piskon sadevesijärjestelmät ja rännit

Lue myös: Häiritseekö rännien ääni yöunta?

Pisko-kattoturvatuotteet

 • Pisko-kattosillat takaavat vakaata kulkua myös liukkaissa ja lumisissa olosuhteissa. Tukevat kattosillat läpäisevät hyvin lunta, mikä lisää turvallisuutta.
 • Uusi MultiFast -kiinnitysratkaisu on entistä turvallisempi ratkaisu etenkin loiville katoille, sillä kattosillan voi asentaa nyt myös kaltevuuden suuntaisesti (eikä vain harjan suuntaisesti). Kiinnikkeet sopivat myös lapetikkaille. Lue lisää Piskon sivuilta.
 • Täysin uniikki UniSeam-kiinnitysjärjestelmä kiinnittää mm. lapetikkaat ja lumiesteet tukevasti vain kahdella pultilla, kolme kertaa nopeammin ja kattomateriaalia rasittamatta.
 • SafeLine-vaijerijärjestelmä mahdollistaa yhtenäisen kulkutien maasta katolle siten, että käyttäjän ei tarvitse muuttaa kiinnityspistettä koko matkan aikana, ja altistaa itseään samalla putoamisriskille. Yhdistettävissä mm. seinätikkaisiin, lapetikkaisiin ja kattosiltaan.
 • Pisko-kattotikkaat ovat seinätikkaiden tavoin testatusti markkinoiden turvallisimpia, sillä SafeGrip-karhennus minimoi liukastumisvaaran.

Pisko-asennusohjeet mahdollistavat turvallisen asennuksen

Kaikkiin Pisko-tuotteisiin on saatavilla selkeät asennusohjeet. Jos aiot itse ryhtyä asennuspuuhiin, on syytä perehtyä ohjeisiin, ja varmistaa ennen kaikkea katolla ja sen rajassa liikkumisen turvallisuus.

Huomio nämä Pisko-tuotteiden asennuksessa:

 • Asennus tulee tehdä aina ohjeiden mukaisesti, oikeilla työkaluilla ja turvallisuutta noudattaen.
 • Tikkaille tai katolle ei tule nousta ilman turvavarusteita! Jos kotoa ei löydy asianmukaisia turvavarusteita, jätä työ ammattilaiselle.
 • Joidenkin tuotteiden asennus vaatii erityistyökaluja, joiden tarve selviää asennusohjeista.
 • Tuotetakuu kattaa oikein asennetut tuotteet, mutta itse asennetuille tuotteille ei myönnetä asennustakuuta.

Jos asennus mietityttää, pääset helpoimmalla, kun pyydät asentajamme hoitamaan homman! Esimerkiksi remonttikohteissa asennusohjeita voi joutua soveltamaan, jolloin on varminta jättää työ ammattilaiselle.

Muista myös, että ammattilaisen tekemästä asennuksesta voi hakea myös kotitalousvähennystä

Katso asennusohjeet

Kun tuotteet on asennettu, muista myös niiden huolto ja tarkastus. Piskon käyttö- ja huolto-ohjeiden avulla pidät tuotteet kunnossa vuodesta toiseen. Kiinteistön omistajan vastuulla on esimerkiksi tarkastaa vuosittain kattoturvatuotteiden liitokset ja kiinnityskohdat.

Lue myös: Kannattaako rännit tai lumiesteet asentaa itse?

Pisko-tuotteet valmiiksi asennettuna – pyydä tarjous!

Onko aika kunnostaa tai uusia kattoturvaa tai sadevesijärjestelmää? Ota yhteyttä ja katsotaan sinulle sopiva ratkaisu!

Olemme Pisko-tuotteiden suurin jälleenmyyjä sekä asentaja Suomessa.

Ota yhteyttä paikalliseen Sadex-toimipisteeseen täällä.

Voit ostaa tuotteita myös verkkokaupastamme.

Pyydä maksuton asennustarjous